← Altres notícies

Els Premis Hospitals TOP 20 i Best Spanish Hospitals Awards reconeixen l’excel·lència del CHV

El Consorci Hospitalari de Vic ha estat guardonat recentment en dos prestigiosos certàmens estatals que posen en valor l'excel·lència hospitalària i que han reconegut les nostres àrees clíniques de Ronyó i vies urinàries i de Malalties infeccioses.

Premi TOP 20 IQVIA en la categoria de Ronyó i vies urinàries

La 22a edició dels premis TOP 20, que va recuperar enguany la celebració presencial, va comptar amb la participació de més de 150 hospitals d'arreu de l'Estat. En l'edició 2021, el CHV es va endur el premi Hospitals TOP 20 com a millor centre, juntament amb tres hospitals més, en la categoria de Ronyó i vies urinàries.

Durant l'acte, celebrat el 23 de novembre, es van reconèixer 26 centres per la seva gestió hospitalària global, així com els 32 centres més avançats en les següents àrees clíniques: Cor, Digestiu, Ronyó i vies urinàries, Musculoesquelètic, Dona, Sistema nerviós i UCI.

Els Premis TOP 20, amb més de dues dècades d'història, són atorgats per IQVIA i són el programa d'avaluació de referència en l'entorn sanitari espanyol. Els premis es basen en indicadors de qualitat, funcionament i eficiència, a més de reconèixer les bones pràctiques del sector.

Best Spanish Hospitals Awards per a les àrees de Ronyó

La tercera edició dels premis Best Spanish Hospitals Awards, que va tenir lloc el 21 d'octubre, va reconèixer el CHV com a millor hospital general o de referència en l'àmbit de les Malalties infeccioses. Així mateix, també vam rebre un diploma com a finalistes en la categoria de Ronyó i vies urinàries.

Els Premis BSH reconeixen l'excel·lència hospitalària a través d'indicadors d'eficiència, adequació i qualitat assistencial per mitja de l'anàlisi de resultats objectius obtinguts amb la informació agregada disponibles dels registres d'activitat hospitalària (CMBD-H). Estan impulsats per la consultora Higia Benchmarking, especialitzada en l'anàlisi d'indicadores útils para la gestió sanitària en Benchmarking Sanitari 3.0 (BS3), i la companyia Asho, líder nacional en la prestació de Serveis de codificació d'altes hospitalàries i codificació automàtica de processos ambulatoris.