← Altres notícies

El CatSalut publica la Memòria 2011 de l’Àmbit Territorial d’Osona

Ja està disponible la memòria del Servei Català de la Salut que recull les activitats més rellevants en l’àmbit de la salut que s’han dut a terme a Osona durant el 2011. El text posa l’accent en l’esforç que han fet els professionals de les institucions que presten serveis assistencials a la comarca, gràcies al qual les mesures d’ajustament pressupostari “pràcticament no han repercutit en els ciutadans” i s’ha mantingut “la quantitat i qualitat del servei”.

La implantació de nous sistemes de treball més eficients i la cooperació entre centres i territoris són dos dels principals aspectes positius que destaca la memòria del CatSalut, mentre que la resolució de la llista d’espera quirúrgica per a procediments no urgents, que s’ha vist incrementada tant en nombre de pacients com en temps mitjà d’espera, apareix com un dels efectes negatius que s’han registrat durant el 2011.

Podeu veure i descarregar la Memòria del CatSalut 2011 de l'Àmbit Territorial d'Osona clicant l'enllaç situat sota la fotografia.