← Altres notícies

L'Hospital Universitari de Vic se suma a la iniciativa Too Good to go

El servei de restauració del centre posarà a la venda lots de menjar a través de l'aplicació Too Good to Go per donar sortida als excedents generats. Els lots s'hauran de demanar en línia i passar-los a recollir fora de l'horari de servei.

Amb l’objectiu de lluitar contra el malbaratament alimentari, el servei de restauració de l'Hospital Universitari de Vic oferirà a partir d'aquest dilluns lots de menjar mitjançant l'aplicació Too Good to Go, una app que promou donar una segona oportunitat als excedents de botigues, supermercats, majoristes i restaurants.

Els lots que s'oferiran des del servei de restauració de l'HUV, gestionat per Boris45, es prepararan amb el menjar que s'hagi elaborat el mateix dia i que no s'hagi venut i, a més, comptaran amb un preu molt econòmic. Els lots disponibles s'oferiran com a pack sorpresa per així poder adaptar el lot a la varietat de plats i altres productes que hagin sobrat.

Tothom qui ho desitgi pot demanar un lot a través de l'app Too Good to Go buscant els establiments adherits a Vic. Un cop sol·licitat, caldrà dirigir-se a la cafeteria de públic en l'horari assignat, de 15:30 a 16:00h, per recollir la compra.