← Altres notícies

Felicitats a totes les infermeres i infermers, sou imprescindibles!

Un any més, ens sumem a la celebració del Dia Internacional de la Infermeria, que se celebra arreu del món cada 12 de maig. Per commemorar aquesta data, representants de la direcció conjunta del CHV i la FHSC van participar aquest dimecres a la 11ª Jornada d'Infermeria a Osona, que podeu recuperar en vídeo.

Aquest dijous 12 de maig se celebra el Dia Internacional de la Infermeria, una jornada per posar en valor el paper dels professionals de l'àmbit de la Infermeria i reconèixer la tasca diària que fan i que va molt més enllà de les cures.

Per commemorar el Dia Internacional de la Infermeria, membres de la direcció conjunta del CHV i la FHSC van participar aquest dimecres a l'onzena edició de la Jornada d'Infermeria a Osona, que enguany portava per títol "On som i cap on anem les infermeres i infermers". La jornada, impulsada per la delegació territorial del COIB a Osona i la UVic-UCC, amb el suport d'Osona Contra el Càncer, va incloure diferents activitats i ponències, entre les quals la taula rodona "El futur de la infermeria a Osona", que va comptar amb la participació de la directora d'Infermeria, Fina Carbonell, i la sotsdirectora de Dependència, Montse Blasco. Així mateix, durant l'acte també hi va haver una ponència sobre lideratge i cura integral a càrrec de la nova directora d'Atenció Intermèdia i Dependència del CHV i la FHSC, Montse Solé Casals.

Podeu recuperar el vídeo complet de la 11a Jornada d'Infermeria a Osona a continuació:

Un reconeixement a les nostres infermeres

Amb motiu del Dia Internacional de les Infermeres, avui, més que mai, volem fer visible la gran tasca que realitzen les nostres infermeres. Sempre al costat del pacient, tenint cura de la seva salut i oferint una atenció propera i de qualitat, amb un gran tracte humà. Però, a més, sou innovadores, lidereu projectes, feu recerca i docència, sou comandaments i un element clau en la integració que estem duent a terme de les dues institucions. Gràcies per la tasca que feu. Sou imprescindibles!

Imatges de la 11a Jornada d'Infermeria d'Osona. [Fotos: Paola Galbany, presidenta del COIB]
El COIB ha instal·lat quatre cubs blancs a Vic, Vilanova i la Geltrú, Terrassa i Barcelona per recollir missatges de la ciutadania sobre les infermeres. En cadascun, una artista urbana ha iniciat les aportacions.