← Altres notícies

Vic acull la jornada de formació dels metges interns residents de geriatria de tot Catalunya

El passat dijous, 17 de maig, organitzat pel Consorci Hospitalari de Vic, l’Hospital de la Santa Creu i la Societat Catalanobalear de Geriatria i Gerontologia es va celebrar una jornada de caràcter formatiu que va aplegar metges interns residents (MIR) que es formen en l’especialitat de geriatria. 

Els participants provenien de l’Hospital de la Santa Creu de Jesús de Tortosa, Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona, Hospital de Sant Pau de Barcelona, Hospital General de Granollers, Hospital General de l’Hospitalet, Consorci Sanitari de Terrassa, Parc de Salut Mar de Barcelona i Consorci Hospitalari de Vic- Hospital de la Santa Creu, entre d’altres.

La jornada, que es va celebrar a l’Hospital de la Santa Creu, va començar a 2/4 de 10 del matí i es va allargar fins passades les 6 de la tarda. El tema central de la trobada promoguda pels propis residents fou  “Patologia cerebrovascular en gent gran”. Hi va haver classes teòriques i tallers pràctics, pels quals es va comptar amb la col·laboració de facultatius de Parc Sanitari de Pere Virgili de Barcelona, Hospital Clínic i Provincial de Barcelona, Consorci Hospitalari de Vic i de l’Hospital de Santa Creu de Vic.

Vic va acollir aquesta jornada gràcies a la llarga tradició d’atenció i formació geriàtrica. Des de l’any 1996, el Consorci Hospitalari de Vic té acreditada la unitat docent en geriatria amb dos MIR que es formen als serveis assistencials d’aquesta institució i de l’Hospital de la Santa Creu.