← Altres notícies

Tretze metges i una llevadora es formaran com a especialistes al Consorci Hospitalari de Vic

El Consorci Hospitalari de Vic ha donat la benvinguda, aquest divendres 25 de maig, a la 1 de la tarda, a la sala d’actes, a tretze metges i una llevadora que s’incorporen a aquesta institució per formar-se com a especialistes. Des de fa 23 anys el CHV disposa de l’acreditació del Ministeri de Sanitat per formar metges especialistes.

En total, i en diferents nivells, al Consorci Hospitalari de Vic hi desenvoluparan la seva tasca 31 metges especialistes en formació, 6 com a llevadores internes residents, a més a més dels 29 especialistes en formació de Medicina Familiar i Comunitària.

Enguany s’han cobert sis places de metges corresponents a les següents especialitats: Medicina Interna (2), Geriatria (1), Psiquiatria (1), Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (1) i Ginecologia i Obstetrícia (1). Pel que fa a llevadores s’ha cobert una plaça. En condició de Medicina Familiar i Comunitària, se n’incorporen 6 que estan adscrits a la Unitat Docent de la Catalunya Central i 1 a ACEBA, però que una part important de la seva formació ha de ser en l’àmbit hospitalari.

Així mateix, aquest mes de maig, acaben la formació, els metges de les especialitats de: medicina interna (1), geriatria (1), cirurgia general (1), psiquiatria (1), anàlisis clíniques (1), Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (1) i Ginecologia i Obstetrícia (1), llevadores (3) i medicina familiar i comunitària (1).