← Altres notícies

Els geganters de Sant Celoni passen per Vic en la seva gira d’agraïment als hospitals catalans

L'Hospital Universitari de Vic ha acollit aquest dimecres 21 de setembre una de les aturades de la ruta “Onada d’agraïments” que està fent la colla vallesana en companyia d'un dels seus gegantons.

La Colla de Geganters i Grallers de Sant Celoni va engegar divendres una volta per Catalunya que, durant tres setmanes, suposarà la visita de l'entitat als principals hospitals de les diverses regions sanitàries. Aquest dimecres 21 de setembre, a les 9:30h, la colla ha fet parada a l'Hospital Universitari de Vic, on s’ha celebrat un petit acte d'agraïment a l'atenció del personal sanitari del CHV.

Durant l'acte, que ha comptat amb la companyia i el ball d'un gegantó, la colla ha llegit un petit escrit d'agraïment i ha fet entrega d'un obsequi com a mostra d'agraïment col·lectiu als professionals sanitaris. Per la seva banda, el CHV, com la resta d'institucions que participen en la iniciativa, ha llegit i lliurat a la colla una carta amb un desig de futur. Professionals i representants de la direcció han estat presents en l’acte d’homenatge.