← Altres notícies

Compartim coneixement sobre drogodependències amb els interns de Lledoners

Tres professionals de l'equip d'Infermeria de Salut Mental del CHV van visitar el centre penitenciari per donar consells a persones internes amb problemes d'addiccions mitjançant un taller pràctic.

La cap d'Unitat d'Infermeria d'Atenció Ambulatòria de Salut Mental, Sònia Reig Orta, i les infermeres Anna Urbea Castells i Cristina Tresserra Illamola es van desplaçar el divendres 16 de setembre al Centre Penitenciari de Lledoners per impartir-hi un taller educatiu sobre drogodependències.

La sessió formativa va tenir una durada de dues hores, durant les quals, a través d'una activitat participa i pràctica, es va ajudar els interns amb problemes d'addicció a conèixer com prevenir les sobredosis, així com indicacions bàsiques de primers auxilis en el cas que hagin d'atendre algun company.

El taller educatiu impartit per les nostres professionals culmina el Programa d'intervenció en Drogodependències (PID) que desenvolupa la Fundació Salut i Comunitat (FSC) al centre. Aquest és el tercer cop que el CHV participa en aquest taller a Lledoners, després d'haver-lo fet dues vegades abans de l'inici de la pandèmia.