← Altres notícies

Experiències entorn de la conducta suïcida

El CHV celebrarà aquest dijous 29 de setembre una taula rodona que comptarà amb la participació de professionals experts i persones supervivents al suïcidi. L'acte estarà obert a professionals i públic.

La sala d'actes de l'Hospital Universitari de Vic acollirà aquest dijous 29 de setembre, a les 17:00h, la trobada 'Experiències entorn de la conducta suïcida'. A través d'un format de taula rodona, els participants conversaran sobre el suïcidi tant des d'una vessant professional, com a experts en el seu tractament, com personal, en el cas de persones que han hagut de viure el cas de suïcidi d'una persona propera.

L'acte estarà moderat per Saray Valdivieso, psicòloga experta en suïcidi en institucions penitenciàries, i el presentarà Judit Pons, infermera referent dels programes d'atenció a la conducta suïcida del CHV.

La sessió serà oberta per a qualsevol professional o persona externa que hi vulgui assistir, és gratuïta i no cal inscripció prèvia. L'acte se celebra aquest mes amb motiu de la commemoració recent del Dia Mundial per a la Prevenció del Suïcidi, el 10 de setembre.