← Altres notícies

Jornada de portes obertes dirigida als futurs metges i llevadores en formació (MIR i LLIR)

Divendres 16 de març, de 9’30 a 12 hores, al Consorci Hospitalari de Vic celebrarem una jornada de portes obertes dirigida als futurs residents. Us mostrarem qui som, com treballem, com tenim organitzada la docència, podreu conèixer els diferents serveis pels quals estigueu interessats, els tutors de cada especialitat i sobretot entrareu en contacte amb altres residents que us donaran informació de primera mà.

A 2/4 de 10 farem una presentació del Consorci Hospitalari de Vic a l'aula 1 de l'Hospital General de Vic amb la participació de diferents professionals relacionats amb Docència.

Els residents de Medicina Interna, Geriatria, Psiquiatria i Salut Mental, Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu, Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica, Anàlisi Clíniques i les Llevadores Internes Residents podreu conèixer els vostres futurs serveis de la mà del tutor i de residents de cada especialitat.

Els resident de Medicina Familiar i Comunitària podreu anar després d’aquesta xerrada, als Centres d’Atenció Primària de la Unitat Docent per veure en primera persona el lloc on us formareu.

Us hi esperem!!!