← Altres notícies

Jornada de portes obertes per als metges i llevadores en formació i estudiants de Medicina

Dijous 14 de març de 2013, a les 11:00 hores, el Consorci Hospitalari de Vic celebra una jornada de portes obertes dirigida als futurs residents (MIR i LLIR) i als estudiants de Medicina. Us mostrarem qui som, com treballem i com tenim organitzada la docència. Podreu conèixer els diferents serveis i els tutors de cada especialitat, els itineraris docents, les rotacions externes i, sobretot, coneixereu altres residents que us donaran informació de primera mà.

Els futurs metges residents de Medicina Interna, Geriatria, Psiquiatria i Salut Mental, Cirurgia General i de l’aparell Digestiu, Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica, Ginecologia i Obstetrícia, Medicina Familiar i Comunitària i les Llevadores Internes Residents podreu conèixer els vostres futurs serveis de la mà del tutor i de residents de cada especialitat.

A més, els residents de Medicina Familiar i Comunitària també podreu anar, després de la presentació, als Centres d’Atenció Primària de la Unitat Docent per conèixer de prop el lloc on us formareu.

Els estudiants de Medicina també podreu conèixer les nostres noves "Estades d’estiu per a estudiants de Medicina", un projecte ambiciós que pretén ser una eina més en la vostra formació de pregrau.

L’acollida als participants serà el dijous 14 de març, a les 11:00h, a la Sala d’actes de l’Hospital General de Vic (c/ Francesc Pla ‘El Vigatà’, núm. 1. Vic).

Podeu consultar el programa complet de la jornada en el document que trobareu adjunt a aquesta informació.

Us hi esperem!!!