← Altres notícies

Una nova direcció per ajudar-nos a impulsar la transformació

Imma Bosch Coma, actual directora de TIC i Innovació a Badalona Serveis Assistencials, s'incorporarà el proper 5 de desembre com a nova directora d'Organització i Transformació Digital del CHV, la FHSC i SAS.

Dins d'aquesta nova direcció estaran englobats els departaments de 'Sistemes i TIC', 'Planificació i Sistemes d'Informació' i 'Gestió de Clients', així com el desenvolupament de processos. El repte: impulsar, des d'una visió global i estratègica, els canvis en la gestió dels sistemes d'informació i la digitalització, i en l'organització dels fluxos de treball, àmbits que seran claus els propers anys.

Visió transformadora + coneixement del sector i de la institució

Imma Bosch Coma (Vic, 1967) compta amb una dilatada experiència directiva en l'àmbit de les TIC al sector de la salut, alhora que coneix de ben a prop el Consorci Hospitalari de Vic, on va treballar gairebé vint anys.

Enginyera en Informàtica de Gestió i en Organització Industrial per la UVic, Bosch té una àmplia formació de postgrau i màster en Direcció de Serveis Integrats de Salut (ESADE), Lideratge d'Organitzacions de Salut (IL3) i Desenvolupament Organitzacional i Consultoria de Processos, Management i HR (AEDIPE-GR Institute de Tel Aviv).

Des del 2019 i fins a l'actualitat, ha estat la directora de Tecnologies de la Informació i Innovació a Badalona Serveis Assistencials. Prèviament, havia exercit com a responsable de l'Oficina eSalut (2016-2019), consultora en l'àmbit sanitari per a IN2 (2014-2016), cap d'Informàtica i directora de Logística i Sistemes d'Informació al Consorci Sanitari del Maresme (2006-2013) i cap de Projectes Informàtics a la Fundació Hospital Asil de Granollers (2006). Del 1986 al 2005 va formar part del CHV, on va exercir com a tècnica de Sistemes d'Informació i Processos.