← Altres notícies

L'Hospital Universitari de Vic incorpora un espai de recollida de comandes per Internet

L'armari de paqueteria que s'ha instal·lat a l'espai exterior de l'HUV, al costat de l'entrada principal, permetrà recollir-hi comandes online lliurades per les principals empreses de transport.

L'empresa Interparking, que gestiona els aparcaments de l'Hospital Universitari de Vic, ha instal·lat aquest dilluns a l'HUV un armari de paqueteria (Smart Locker) per a la recollida de comandes sol·licitades per Internet.

L'armari s'ha ubicat al costat de l'entrada principal de l'HUV i està pensat perquè en puguin fer ús tant professionals, com persones ingressades o familiars que passin pel centre, així com qualsevol altra persona que hi pugui passar i li sigui còmode com a punt de recollida.

El servei estarà disponible de moment per a les empreses de transport de paqueteria SEUR, GLS, NACEX i TIPSA, les quals oferiran als clients l'Hospital Universitari de Vic com un dels punts on passar a recollir les comandes que facin.

L'ús del punt de recollida és senzill: un cop dipositat el paquet a l'armari per part de l'empresa de transport, el client rep un correu electrònic i/o un SMS amb un codi QR o numèric que haurà de mostrar o introduir a la pantalla quan el vagi a recollir. Un cop identificada la comanda, s'obrirà el calaix corresponent de l'armari perquè l'usuari pugui recollir el paquet.