← Altres notícies

La Dra. Irene Ribera Casellas serà la nova cap del Servei de Ginecologia i Obstetrícia

Amb motiu de la jubilació de la Dra. Assumpta Colomer, i després del corresponent procés de selecció, la persona escollida per cobrir la plaça de cap de servei de Ginecologia i Obstetrícia del CHV ha estat la Dra. Irene Ribera, qui s'incorporarà en el càrrec el 14 de novembre.

Llicenciada en Medicina per la Universitat de Barcelona i especialitzada en Ginecologia i Obstetrícia per l'Hospital de la Vall d'Hebron, Irene Ribera ha exercit com a metgessa adjunta de l'especialitat des de l'any 2015. Ha treballat en diversos centres sanitaris com l'Hospital Sant Joan de Déu de Sant Boi de Llobregat, el Centre CEMGine de Vic o els hospitals de la Vall d'Hebron i de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona.

L'any 2020 es va incorporar al Consorci Hospitalari de Vic com a metgessa de guàrdia i hi tornarà aquest mes de novembre després del seu pas per l'Hospital Dr. Josep Trueta de Girona, on ha exercit fins a l'actualitat en l'assistència i control d'embarassos d'alt risc i ecografies obstètriques.

Durant la seva trajectòria, Ribera s'ha subespecialitzat en medicina maternofetal i ecografia obstètrica i ha compaginat la vessant assistencial amb la recerca, amb la presentació d'una desena de comunicacions orals en congressos nacionals i internacionals, la participació en diversos projectes de recerca i la publicació d'articles científics. A més, és doctora en Ciències Mèdiques i de la Salut i, des de fa un parell d'anys, forma part de la secció de Medicina Maternofetal de la Societat Catalana d'Obstetrícia i Ginecologia.

Des de la Direcció volem desitjar-li el màxim encert en la seva nova responsabilitat.