← Altres notícies

Us presentem les infermeres referents dels nostres centres

L'Elisenda Llagostera, la Maria Garriga, la Laura Arenas, la Mayte Bassas, la Sandra Criach, l’Anna Planàs i la Glòria Castro són les professionals que exerciran com a infermeres referents a les plantes d’Hospitalització.

Infermeres d'Hospitalització d'Aguts

Elisenda Llagostera Pladevall

Fa gairebé 20 anys que l'Elisenda treballa a l'HUV. En tot aquest temps, ha passat per diferents serveis com ara la Unitat de Cures Respiratòries Intensives (UCRI), Hospitalització o Consultes Externes, entre d'altres, especialitzant-se en l'atenció a pacients de Cirurgia General i Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia. Actualment, treballa a la planta 5 atenent aquest tipus de pacients. Durant la seva trajectòria professional, Llagostera ha complementat la seva formació acadèmica amb cursos sobre ferides, seguretat de pacient o la cura de pacients amb obesitat, entre d'altres, i ha estat tutora d'estudiants en pràctiques del Grau d'Infermeria.

Maria Garriga Ylla

Des de l'any 2018, la Maria forma part de l'equip de la Unitat Geriàtrica d'Aguts (UGA) de l'Hospital Universitari de Vic, on té cura dels pacients geriàtrics. Es va incorporar a la institució fa gairebé 20 anys i, des de llavors, ha treballat sobretot a l'àrea d'Hospitalització de Cirurgia. Compta amb dos postgraus en Atenció prehospitalària urgent i en Cirurgia General i especialitats i s'ha format en cures, ostomies i atenció a pacients crítics i geriàtrics, entre d'altres àmbits. Al llarg de la seva trajectòria professional, també ha contribuït en la formació de les futures infermeres que realitzen les pràctiques al nostre centre.

Laura Arenas Bagaria

La Laura és infermera a la Unitat d'Hospitalització de Salut Mental. En les dues dècades que fa que treballa a la institució, ha acumulat un gran bagatge en l'atenció de pacients de diverses àrees com Medicina Interna, Traumatologia, Oncologia, Cardiologia i Cirurgia, entre d'altres. Màster en Infermeria psiquiàtrica i salut mental, Arenas compta amb una dilatada formació, ha participat en diversos projectes de recerca, és coautora del llibre 'L'ofici de cuidar' i, durant la seva trajectòria professional, també ha fet tasques de cooperació i voluntariat. Va iniciar la seva trajectòria com a infermera a la Unitat de Convalescència de l'HUSC.

Mayte Bassas Sánchez

Incorporada a la Clínica de Vic l'any 1986, la Mayte compta amb una àmplia i variada trajectòria professional en l'àmbit de la infermeria. Durant gairebé 20 anys va exercir com a responsable d'Urgències i, prèviament, va rotar per diferents serveis com Medicina Interna, Cirurgia, Oncologia i Pediatria, entre d'altres. Actualment, treballa a la planta 4 de l'HUV atenent pacients mutuals i privats. S'ha format en ferides, infeccions nosocomials, seguretat de pacients, atenció a pacients geriàtrics, hemodiàlisi i diabetis mellitus, entre d'altres àmbits. Ha estat tutora d'estudiants en pràctiques del Grau d'Infermeria.

Sandra Criach Navarro

Fa més de 15 anys que la Sandra és infermera de l'Àrea d'Hospitalització de l'Hospital Universitari de Vic, després d'una etapa com a auxiliar geriàtrica a la Fundació Asil Hospital de la Garriga. En tot aquest temps, ha fet cursos en atenció a ferides cròniques, maneig de pacient respiratori, malalties vasculars cerebrals i suport vital immediat, entre d'altres, i ha estat tutora d'estudiants en pràctiques del Grau d'infermeria de la UVic-UCC.

Infermeres d’Atenció Intermèdia

Anna Planàs Serra

Des de l'any 2003, l'Anna exerceix com a infermera a la planta de Convalescència de l'Hospital Sant Jaume de Manlleu. Ha treballat com a auxiliar a la Clínica de Vic i com a infermera a la Unitat de Convalescència de l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic. Actualment, està cursant un postgrau sobre el maneig integral del pacient geriàtric i, durant la seva trajectòria professional, ha complementat la seva formació acadèmica amb cursos sobre ferides, cures pal·liatives i atenció centrada en la persona, entre d'altres.

Glòria Castro Morató

Fa més de 20 anys que la Glòria és infermera de l'HUSC. Durant tot aquest temps, ha passat per diferents unitats com Convalescència, Cures Pal·liatives, Psicogeriatria o llarga estada, entre d'altres. Des del 2012 treballava a l'equip de PADES. Especialista en infermeria geriàtrica, compta amb un postgrau de cura de ferides cròniques, un de teràpia intravenosa i accessos vasculars, i un de gerontologia i geriatria. Actualment, està cursant un Màster en Atenció Pal·liativa a persones amb malalties avançades.

De dalt a baix, Elisenda Llagostera, Maria Garriga, Laura Arenas, Mayte Bassas i Sandra Criach, infermeres referents a l'Hospital Universitari de Vic
Anna Planàs, infermera referent a l'Hospital Sant Jaume de Manlleu
Glòria Castro, infermera referent a l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic