← Altres notícies

La perspectiva de gènere i la malaltia renal crònica centraran la 18a Jornada de l’Associació Catalana d’Infermeria Nefrològica

L'ACIN celebrarà, el 14 de desembre, una nova edició de la seva jornada anual, enguany organitzada pel CHV amb el suport del grup de recerca M3O i la UVic-UCC. La trobada reunirà professionals de l'àmbit de la salut de diferents institucions per parlar de la malaltia renal crònica i actualitzar coneixements sobre la pràctica diària de la Infermeria nefrològica.

La divuitena jornada de l'Associació Catalana d'Infermeria Nefrològica tindrà lloc el dimecres 14 de desembre, de 9:15 a 19:00 h, a l'Aula Magna de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). Enguany, la jornada posarà el focus en la perspectiva de gènere i l'apoderament de les persones amb malaltia renal, amb l'objectiu de donar visibilitat a la diferència entre homes i dones i oferir una atenció més personalitzada que permeti millorar la cura i l'atenció als pacients que es tracten des dels serveis de Nefrologia.

La trobada es dividirà en dues taules rodones sobre fragilitat i accessos vasculars, i una tercera taula en la qual es presentaran els cinc millors treballs valorats pel comitè científic. Cadascuna d'elles inclourà un cicle de ponències conduïdes per infermeres del Servei de Nefrologia del Consorci Hospitalari de Vic.

La 18a Jornada anual de l'Associació Catalana d'Infermeria Nefrològica està organitzada pel Servei de Nefrologia del Consorci Hospitalari de Vic amb el suport de l'Associació Catalana d'Infermeria Nefrològica (ACIN).

Les persones interessades a assistir-hi, es poden inscriure fins al 13 de desembre enviant un correu a l'adreça electrònica de l'Associació Catalana d'Infermeria Nefrològica (acin(ELIMINAR)@coib.cat) indicant el seu nom i cognom, DNI, centre i càrrec.