← Altres notícies

La sol·licitud de baixes per incapacitat temporal s’amplia a tots els pacients ingressats a l’HUV i a Hospitalització Domiciliària

Des d'aquest dilluns, la tramitació de les baixes laborals per incapacitat temporal (IT) a l'Hospital Universitari de Vic també estarà disponible per a les persones ingressades que provenen d'Urgències, una gestió que fins ara només estava disponible per als pacients quirúrgics programats.

La tramitació de les baixes laborals per ingrés a l'Hospital Universitari de Vic inclou des d'aquesta setmana totes les persones hospitalitzades al centre, així com les que es trobin en Hospitalització Domiciliària.

Aquesta novetat, que al desembre es va començar a oferir per als ingressos programats, millorarà l'experiència del pacient i el seu entorn, agilitzarà processos en l'àmbit sanitari i reduirà la càrrega dels equips d'Atenció Primària per aquest tipus de gestions.

La gestió la poden realitzar el pacient i els seus familiars de forma presencial a Admissions, en horari de dilluns a divendres, de 10:00 a 19:00 h.