← Altres notícies

Compartim coneixement en la jornada tècnica de cures auxiliars d’infermeria

Tres professionals del CHV van participar en la jornada organitzada pel Departament de Salut amb ponències sobre aquesta figura clau en l'equip assistencial.

L'Hospital Universitari de la Vall d'Hebron va acollir, el 19 de desembre, la jornada tècnica de cures auxiliars d'infermeria "avançar en la professió és salut per a la població", una trobada que va servir per conèixer les funcions d'aquesta figura en diferents dispositius i àmbits d'atenció, així com per reflexionar sobre la formació del grau en l'actualitat i les possibilitats de futur.

La jornada, adreçada a professionals tècniques de cures auxiliars d'infermeria de tot Catalunya, va comptar amb la participació de tres auxiliars d'infermeria del Consorci Hospitalari de Vic: Àfrica Serradesanferm, Imma Guiteras i Neus Rodés. Les professionals van impartir respectivament ponències sobre el paper de la auxiliars d’infermeria en el Pla de Serveis Individualitzat (PSI), a l'Hospital de dia infantojuvenil i a Hospitalització.

La Jornada tècnica de cures auxiliars d'infermeria estava organitzada per la Direcció General de Professionals de la Salut en col·laboració amb l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. La trobada també es va poder seguir en directe a través de la plataforma Zoom del Departament de Salut.