← Altres notícies

Inscripcions obertes per al curs d’actualització en Cardiologia

El CHV, amb el suport tècnic de la FORES, organitza una formació adreçada a metges d'Atenció Primària sobre diversos temes vinculats amb l'especialitat de Cardiologia. El curs inclourà 7 sessions repartides entre els mesos de març i desembre que es podran seguir presencialment o en línia. Les inscripcions es poden fer fins al 26 de febrer a través del web de la FORES.

Les sessions formatives, adreçades a professionals d'Atenció Primària, estaran conduïdes per especialistes del Servei de Cardiologia de l'Hospital Universitari de Vic i es faran en modalitat presencial (Aula 1 de l'Hospital Universitari de Vic) o en línia (Zoom).

Alguns dels temes que es tractaran durant la formació seran la cardiopatia isquèmica, les valvulopaties, la fibril·lació auricular, la insuficiència cardíaca, les arrítmies, la síncope o la rehabilitació cardíaca.

A banda d'actualitzar coneixements sobre aquestes afectacions cardíaques, les persones que assisteixin presencialment al curs també podran conèixer les instal·lacions del Servei de Cardiologia mitjançant una visita guiada que es durà a terme abans o després de cada sessió.

Les persones interessades a assistir a la formació, us podeu inscriure de manera gratuïta a través de la pàgina web de la FORES o mitjançant l'enllaç que trobareu adjunt. El termini per inscriure's finalitza el pròxim diumenge 26 de febrer.