← Altres notícies

Anna Urbea Castells, nova cap d’Unitat d’Hospitalització de Salut Mental i Geriatria d’Aguts

Aquest càrrec de nova creació reuneix les funcions de comandament d'infermeria de les unitats d'hospitalització 6.2 i 7.2 de l'Hospital Universitari de Vic.

L'Anna Urbea treballa al CHV des del 2004 i compta amb més de 15 anys d'experiència com a infermera d'Hospitalització, Hospital de dia i Consultes Externes de Salut Mental. Des del 2020 és coordinadora de centre a l'Hospital Universitari de Vic. Els últims anys, ha compaginat la vessant assistencial amb la docència universitària al Grau d'Infermeria de la UVic-UCC i amb la investigació en Envelliment saludable i diversitat funcional, a través de grup de recerca M3O.

Diplomada en Infermeria, compta amb un postgrau en Psicopatologia Clínica per la UB i un Màster d'Atenció Integral i Centrada en la Persona en l'àmbit de l'envelliment i la discapacitat per la UVic-UCC, a més d'haver-se format en Gestió de Comandaments Intermedis dels Serveis Infermers.

Des de la Direcció, en nom de totes i tots els que formem part del Consorci Hospitalari de Vic, desitgem a l’Anna Urbea molt encert en la seva nova responsabilitat.