← Altres notícies

Incorporem els perfils de coordinadors de Salut Mental

Quintí Foguet coordinarà l'atenció en Salut Mental que oferim als pacients adults, mentre que Eulàlia Izquierdo serà la coordinadora de l'atenció infantojuvenil. Aquests dos càrrecs de nova creació, vetllaran per la correcta gestió i qualitat del servei als àmbits hospitalari i ambulatori i en els respectius hospitals de dia.

Salut Mental ha incorporat aquesta setmana la figura de coordinador de Salut Mental d'Adults i d'Infantojuvenil. Entre les funcions d'aquest nou perfil professional hi haurà garantir el compliment dels processos assistencials en ingressos i altes, coordinar i supervisar el personal, i impulsar la docència, la innovació i la creativitat en el servei.

Quintí Foguet Boreu, nou coordinador de Salut Mental d'Adults

Llicenciat en Medicina i Cirurgia i especialista en Medicina Familiar i Comunitària (2000) i Psiquiatria (2011), el Dr. Quintí Foguet forma part de l'equip del Servei de Psiquiatria i Salut Mental del CHV des del 2017, on exerceix com a metge adjunt a la Unitat d'Hospitalització de Salut Mental. Al llarg de la seva trajectòria professional, ha treballat a l'Hospital de Campdevànol, l'Institut d'Investigació en Atenció Primària (IDIAP) o el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), entre d'altres.

És doctor en Salut Pública i Metodologia de la Recerca Biomèdica per la UAB i compta amb màsters en els àmbits de l'Atenció Primària, Emergències, Estadística, Neuropsicologia i Medicina basada en l'evidència. A més, té una àmplia experiència en docència universitària, a la Universitat de Girona, la UAB i la UVic-UCC. Enguany, s'ha incorporat com a tutor de residents de l'especialitat de Psiquiatria del CHV després d'haver estat, des del 2020, el coordinador hospitalari de l'especialitat Medicina Familiar i Comunitària.

Eulàlia Izquierdo Munuera, nova coordinadora de Salut Mental Infantojuvenil

Eulàlia Izquierdo és psicòloga clínica adjunta al Servei de Psiquiatria i Salut Mental del CHV des de l'any 2006. Durant tot aquest temps, ha desenvolupat la seva activitat assistencial atenent infants i joves a la Unitat de Referència de Psiquiatria Infantojuvenil (URPI) i a l'Hospital de dia i el Centre de Salut Mental Infantojuvenil (CSMIJ), entre d'altres dispositius. Prèviament a la seva incorporació al CHV, va exercir com a psicòloga clínica a l'Institut d'Assistència Sanitària de Salt.

Izquierdo és llicenciada en Psicologia per la UAB i especialitzada en Psicologia Clínica (2004) i compta amb un màster en Psicopatologia clínica en l'adult i un postgrau en Neuropsicologia i Neurologia de la conducta infantil. Ha participat en el Grup de Treball Suprasectorial per a la millora de l'atenció a les persones amb Trastorn de l'Espectre Autista i és membre de la Unitat Funcional de TEA d'Osona. En l'àmbit docent, ha fet de tutora de pràctiques al CHV dels estudiants dels màsters de Psicopatologia clínica infantojuvenil (UAB) i Psicologia General Sanitària (UVic-UCC), ha dut a terme formacions com a professora col·laboradora en el MPGS de la UVic i ha dissenyat i impartit diverses xerrades i cursos de formació en l'àmbit de la salut mental infantojuvenil a Osona.

Des del Consorci Hospitalari de Vic desitgem molts encerts als professionals amb els seus nous càrrecs.

Quintí Foguet, coordinador de Salut Mental d'Adults
Eulàlia Izquierdo, coordinadora de Salut Mental Infantojuvenil