← Altres notícies

Josep Carbonell Lera és el nou director de Gestió d’Àmbit Comunitari

Des d'aquest càrrec de nova creació, gestionarà a nivell econòmic l'activitat dels centres de dia, la Xarxa Activa't i el SAD. En paral·lel, mantindrà la responsabilitat com a administrador del Patrimoni de la FHSC.

L'Àmbit Comunitari és l'estructura que s'ha creat, dins de l'Àrea de Dependència que compartim CHV-FHSC-FHSJM-FADO, per coordinar els recursos i l'activitat dels centres de dia per a gent gran, dels espais i programes d'envelliment actiu de la Xarxa Activa't i del recent reincorporat Servei d'Atenció Domiciliària (SAD) d'Osona.

Des de gener, aquest Àmbit Comunitari compta amb Josep Carbonell Lera com a director de Gestió, un càrrec de nova creació que depèn de la Direcció Econòmica i Financera i la Direcció de Persones del CHV-FHSC. Carbonell és el responsable de supervisar que l'activitat es desenvolupi de forma eficient i amb la millor assignació de recursos, entre els quals hi ha vora un centenar de professionals i una desena de centres d'atenció diürna.

Carbonell compaginarà el nou càrrec amb el d'administrador del Patrimoni de la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic, per garantir la correcta gestió dels béns mobles i immobles de la institució.

Trajectòria i compromís

Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UNED i diplomat en Ciències Empresarials per la UB, Màster en Administració i Direcció d'Empreses (MBA) per la UPF i Màster en Direcció Estratègica de la Comunicació i de l'Empresa per la UVic-UCC, Josep Carbonell ha estat director Econòmic i Administratiu de la FHSC des de 2006 i fins l'any 2022. Prèviament, havia exercit com a cap d'Administració a l'empresa d'obres públiques Salvans (1982-1994) i com a director econòmic financer a la companyia tèxtil Intercot (1994-2006). En total, 17 anys a la institució i quatre dècades en càrrecs d'alta responsabilitat.

Des de la Direcció, volem agrair-li la seva dedicació dels darrers anys en el Comitè de Direcció de la FHSC, i desitjar-li el màxim encert en les seves noves funcions.