← Altres notícies

El CHV se suma a la caminada solidària dels Mossos d'Esquadra contra el càncer

Amb el lema "Fem el camí al teu costat", els Mossos d'Esquadra de la Catalunya Central organitzen, el proper 10 de maig, una Caminada Solidària a Montserrat per recollir fons per a la lluita contra el càncer. La recaptació es destinarà a diferents programes que duen a terme els serveis d'Oncologia del Consorci Hospitalari de Vic i de la Fundació Althaia de Manresa, respectivament.

A la Unitat de Tractaments Específics i a l'Hospital de dia oncològic (planta 3.2 de l'Hospital General de Vic), podeu adquirir la samarreta solidària de la caminada, a un preu de 10 euros i disponible en totes les talles. Aquells a qui l'horari us ho permeti, també us animem que participeu en la Caminada Solidària: sortirà divendres 10 de maig, a les 9:00h, de la comissaria dels Mossos de Manresa, i anirà fins a Montserrat seguint la ruta del Camí de Sant Jaume. Us hi podeu inscriure a l'adreça de correu: itpg969(ELIMINAR)@gencat.cat.

En la primera edició d'aquesta iniciativa, que es va organitzar l'any passat, hi van participar més de 300 caminadors i es van recaptar 8.250 euros, gràcies a les aportacions de diversos patrocinadors i de la venda de samarretes.