← Altres notícies

La Residència Aura celebra el seu 20è aniversari amb una setmana d'activitats programades

Entre el 14 i el 20 de març, el centre acollirà un complet programa d'activitats que inclou des d'exhibicions de castellers fins a concerts de gospel, xerrades, balls o conferències. L'acte central institucional tindrà lloc aquest proper divendres, dia 15 de març, a la Sala d'actes de l'Hospital Sant Jaume de Manlleu, i conclourà amb una fotografia de grup amb les autoritats, els professionals del centre i els seus més de 130 residents.

La Residència Aura commemora, aquest divendres 15 de març, els seus primers 20 anys com a centre de referència a Manlleu en l'atenció i acolliment a les persones grans. I ho farà amb una jornada que combinarà els actes lúdics i institucionals.

A les 10:30h, a la Sala d'actes de l'Hospital Sant Jaume de Manlleu, s'oferirà un espectacle de màgia, seguit d’un passi de fotografies dels 20 anys d’història de la Residència. El vessant més institucional arribarà a les 12:00h, amb els parlaments i la taula d’honor presidida per Pere Prat, president del Patronat de la Fundació Hospital Sant Jaume de Manlleu. La jornada conclourà amb una fotografia de grup amb tots els residents i un dinar especial d'aniversari per a residents i autoritats.

Castellers, concerts i moltes activitats més...

A més, per commemorar el seu 20è aniversari, la Residència Aura oferirà durant tota una setmana, del 14 al 20 de març, un complet programa d’activitats que aniran des d’exhibicions de castellers fins a concerts de gospel, xerrades, balls o conferències. Podeu consultar totes les activitats i horaris al cartell-programa del 20è aniversari de la Residència Aura, que teniu adjunt amb aquesta informació.

20 anys millorant la qualitat de vida de les persones grans

La Residència Aura és un centre residencial que ofereix un servei d’acolliment temporal o permanent per a persones grans, facilitant un entorn substitutori de la llar adequat i adaptat a les seves necessitats. El centre es va inaugurar oficialment l’any 1993, tot i que des d’agost de 1992 ja havia començat a acollir els seus primers residents.

En l’actualitat, la Residència Aura disposa d’un total de 132 places per a residents, als que ofereix una atenció integral i individualitzada, fomentant l’autonomia personal i afavorint les relacions amb la família i l’entorn social, amb el propòsit de garantir-los la millor qualitat de vida.