← Altres notícies

El CHV rep un reconeixement dels Mossos d’Esquadra pel seu compromís amb la societat

El cos de Mossos d'Esquadra va lliurar una placa commemorativa al Consorci Hospitalari de Vic en l'acte institucional que celebra anualment a la Catalunya Central. Durant la trobada, es va reconèixer la tasca de més d'un centenar d'agents, així com la col·laboració d'altres cossos policials, persones i organitzacions per garantir la seguretat al territori.

El Consorci Hospitalari de Vic va ser una de les institucions reconegudes en la darrera edició del Dia de les Esquadres de la Regió Policial Central, que es va celebrar aquest dimarts 25 d'abril al Món Sant Benet, a Sant Fruitós del Bages. El director de Serveis, Jaume Castellano, va recollir la placa en representació de la institució, com a mostra de reconeixement pel seu compromís amb la societat i per la col·laboració establerta amb el cos.

A més del Consorci Hospitalari de Vic, també van ser reconeguts el Centre de Salut Mental d'Althaia, l'Hospital Sant Bernabé de Berga, la Unitat d'Investigació d'Igualada, el Col·legi d'Advocats de Vic i el rector de la Universitat de Vic, Josep Eladi Baños. En el marc de l'acte, el cos de Mossos d'Esquadra va lliurar un total de 182 felicitacions (164 a membres del cos i 18 a ciutadans i altres policies) i 7 medalles externes per a policies i ciutadania.