← Altres notícies

L'aliança entre els hospitals de la C-17, millor projecte d'atenció integrada de l'Estat

L'Aliança Estratègica C-17 hem estat guardonats amb el Premi Avedis Donabedian a la Qualitat en Institucions Sanitàries, en la categoria de "Projectes d'atenció integrada de millora de la qualitat assistencial". Un premi de prestigi que reconeix la capacitat d'innovar, per millorar l'eficiència i l'accessibilitat, d'aquesta xarxa que integrem els hospitals d'atenció especialitzada de Vic (Osona), Granollers, Mollet i Sant Celoni (Vallès Oriental) i el Clínic de Barcelona.

Creada el 2015, en aquests vuit anys hem posat en marxa més d'una vintena d'intervencions i circuits d'atenció integrada a nivell supraterritorial. Projectes desenvolupats amb visió transversal per oferir, a una població de referència d'un milió i mig de persones, l'atenció més adequada, en el lloc més idoni i de la manera més eficient. Sumant coneixement, recursos humans i tecnològics dels diferents hospitals per generar sinergies, amb el suport del CatSalut. Seguir potenciant l’Aliança de la C-17 és un dels projectes clau de futur de la nostra organització, inclós dins el repte 1 del Pla Estratègic 2023-2026.

Els premis de la Fundació Avedis Donabedian són el màxim reconeixement a la qualitat assistencial que s'atorguen a nivell estatal. En aquesta 33a edició, també han estat guardonats -en diferents categories- els projectes de millora de la qualitat de l'Osakidetza (en l'àmbit d'Atenció Primària), l'Àrea de Salut de La Corunya (Sociosanitaris i Dependència), la Fundació Vidal i Barraquer (Salut Mental), el Parc Taulí de Sabadell (Atenció Social) i la Fundació Althaia de Manresa (Hospitals).