← Altres notícies

Marta Banús Puigivila és la nova cap d’Àrea Quirúrgica

Des de l’1 de juny, la fins ara cap d'Unitat de l'àmbit assumirà les noves funcions en substitució de Margarita Oriol, qui es jubilarà properament.

La Marta Banús Puigivila treballa al Consorci Hospitalari de Vic des de l'any 2008, quan es va incorporar a la institució com a infermera de l'Àrea Quirúrgica. Compta amb una dilatada experiència de 25 anys en aquest àmbit fruit de la seva trajectòria a l'Hospital Universitari de Vic i el seu pas previ per l'Hospital de Barcelona "Assistència Sanitària Col·legial" i la Mútua de Granollers. Fins l'any 2016, va compaginar la seva dedicació al CHV amb les funcions d'infermera d'Urgències a l'entitat vallesana.

Diplomada en Infermeria per la Universitat de Barcelona, compta amb postgraus en Infermeria Quirúrgica (UAB) i Infermeria en Anestèsia, Reanimació i Terapèutica del Dolor (UVic-UCC) i màsters universitaris en Infermeria de Pràctica Clínica Avançada (UB) i Metodologia de la Recerca Aplicada a les Cures Infermeres (UB).

En paral·lel a la seva activitat assistencial, és tutora de pràctiques dels alumnes del grau d'Infermeria de la UVic-UCC i ha presentat en els darrers anys diversos pòsters i comunicacions orals en congressos de l'àmbit quirúrgic.

Des de la Direcció, en nom de totes i tots els que formem part del Consorci Hospitalari de Vic, desitgem a la Marta Banús Puigivila molt encert en la seva nova responsabilitat.