← Altres notícies

Presentació dels 15 nous metges i llevadores que es formaran a Osona

Dijous 6 de juny, a les 15:00h, la Sala d'actes de l'Hospital General de Vic acull l'acte de benvinguda als nous metges i llevadores interns residents que enguany comencen la seva formació com a especialistes al CHV. L'acte servirà també per acomiadar els MIR i LLIR que, a finals de maig, van completar la seva etapa de residència.

Des de fa 25 anys, el Consorci Hospitalari de Vic està acreditat pel Ministeri de Sanitat per formar metges especialistes. En la convocatòria d’aquest 2013, el CHV ha cobert set de les vuit places que oferia per a metges residents, que corresponen a les especialitats de Medicina Interna (2), Geriatria (2), Psiquiatria (1), Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (1) i Ginecologia i Obstetrícia (1); i dues de les tres places de llevadora. Així mateix, també s’incorporen sis nous residents en condició de metges de Medicina Familiar i Comunitària, cinc adscrits a la Unitat Docent de la Catalunya Central i un a ACEBA.

L’acte del 6 de juny servirà també per acomiadar els metges i llevadores que, a finals de maig, han completat el seu període de formació: tres llevadores i nou metges de les especialitats de Medicina Interna (2), Ginecologia i Obstetrícia (1), Medicina Familiar i Comunitària (3), Psiquiatria (1), Geriatria (1), Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (1). En diferents nivells, actualment el CHV té 30 metges especialistes en formació, 3 llevadores internes residents, i col·labora en la formació de 29 especialistes en Medicina Familiar i Comunitària.