← Altres notícies

Marta Miarons Font és la nova cap de Farmàcia

Des de l'1 de juny, la farmacèutica exerceix com a cap del Servei de Farmàcia del CHV-FHSC i està al capdavant de la Unitat Territorial de Farmàcia d'Osona i el Ripollès, en substitució de Leonor Munell, qui havia ocupat aquest càrrec durant una dècada.

Marta Miarons Font (Vic, 1990) és farmacèutica especialista en Farmàcia Hospitalària i Doctora per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Ha treballat com a farmacèutica a l'Hospital de Mataró i, des del 2019, era la responsable de la Unitat Farmacocinètica i Farmacogenètica del Servei de Farmàcia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron de Barcelona.

Graduada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona, compta amb formació de postgrau en Innovació en ciències de la salut i és màster en Gestió hospitalària i de serveis sanitaris, Farmàcia assistencial i atenció farmacèutica, i en Farmacocinètica clínica i individualització terapèutica. També ha realitzat diferents estades formatives als Estats Units (Strong Memorial Hospital i Banner - University Medical Center), Irlanda (Antrim Area Hospital) i Madrid (Hospital General Universitario Gregorio Marañón).

En paral·lel a la seva activitat assistencial, des del 2020 és professora associada de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC, on imparteix l'assignatura de Farmacologia, i ha participat en més d'una trentena d'articles científics en els darrers anys.

Des de la Direcció, en nom de totes i tots els que formem part del Consorci Hospitalari de Vic, desitgem a la Marta Miarons Font molt encert en la seva nova responsabilitat.

Moltes gràcies, Leonor

Leonor Munell Casadesús ha exercit com a cap de la Unitat Territorial de Farmàcia des de l'any 2013. Des de la Direcció volem agrair-li tot el que ha aportat a la institució durant aquests anys i fer-li arribar els millors desitjos en aquesta nova etapa que enceta al capdavant del Servei de Farmàcia de l'Hospital de Campdevànol.