← Altres notícies

El Dr. Jordi Villalba i Modol serà el nou cap de COT

El cirurgià traumatòleg s'incorporarà al càrrec aquest dimecres 12 d’abril, en substitució del Dr. Jaime Morales de Cano.

Jordi Villalba i Modol (Sabadell, 1967) és el nou cap del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia del Consorci Hospitalari de Vic. Aquest reconegut expert en patologia del genoll, reuneix alhora una gran experiència a nivell assistencial i de gestió, amb un potent vessant investigador i docent.

Llicenciat en Medicina per la UAB i màster en Gestió Hospitalària per la UPF, Villalba va cursar el MIR a l'Hospital Universitari de Mútua de Terrassa, on va estar d'adjunt abans d'incorporar-se al Parc Taulí. A Sabadell ha format part del Servei de COT durant dues dècades, els darrers anys com a cap de la Unitat de Genoll i de la Secció d'Ortopèdia. Una activitat pública que ha combinat amb la funció de director mèdic de la Policlínica Treton (Terrassa).

A més de la seva trajectòria professional, el Dr. Villalba compta amb un Doctorat en Medicina per la UAB (2014, tesi "Com afecta el disseny d'una pròtesi a la qualitat de vida"), ha estat professor associat de la Facultat de Medicina d'aquesta mateixa universitat (2018-2022), ha publicat una dotzena d'articles científics i ha participat com a ponent en més de mig centenar de congressos nacionals i internacionals.

Moltes gràcies, Dr. Morales

El Dr. Jaime José Morales de Cano conclou la seva etapa com a cap de COT, càrrec que ha exercit des de finals del 2016, tot i que continuarà vinculat al servei en tasques assistencials. Des de la Direcció, volem agrair-li el seu treball i lideratge: desitgem seguir comptant amb la teva implicació, que puguis transmetre el teu gran coneixement i continuar aportant valor per millorar, dia a dia, aquest servei.