← Altres notícies

El Dr. Àlvar Agustí inaugura el Curs acadèmic 2013-2014 del Consorci Hospitalari de Vic

El director de l'Institut del Tòrax de l'Hospital Clínic de Barcelona pronunciarà, aquest dijous 3 d'octubre a la Sala d'actes de l'Hospital General de Vic, la conferència inaugural sota el títol: "De la biologia de sistemes a la medicina personalitzada?". Durant l'acte es lliuraran els premis anuals del CHV a les "Millors publicacions", "Millor comunicació" i "Nous productes i nous serveis".

Aquest dijous dia 3 d'octubre, a les 13:00h, el Consorci Hospitalari de Vic celebra a la Sala d'actes de l'Hospital General de Vic la sessió inaugural del Curs acadèmic 2013-2014. L’acte comptarà amb la conferència magistral: "De la biologia de sistemes a la medicina personalitzada?", a càrrec del Dr. Àlvar Agustí, director de l’Institut del Tòrax de l’Hospital Clínic de Barcelona i director científic del Centre d’Investigació Biomèdica en Malalties Respiratòries, qui tractarà sobre els reptes i oportunitats que planteja una medicina del futur basada en l’abordatge preventiu de la salut i en la personalització dels tractaments.

La participació del Dr. Àlvar Agustí en la sessió inaugural s’emmarca en l’aliança que mantenen el Consorci Hospitalari de Vic i l’Hospital Clínic de Barcelona a nivell professional, de gestió de serveis i de coneixement.

Al final de l'acte, es lliuraran els premis anuals del Consorci Hospitalari de Vic en les categories de "Millors publicacions 2012", "Millor comunicació 2012" i "Nous productes i nous serveis 2012".