← Altres notícies

Enviament solidari de mascaretes i ulleres protectores a Tenerife

El CHV-FHSC, juntament amb quatre hospitals catalans més i la companyia aèria Vueling Airlines fan entrega de més de 150.000 mascaretes, pantalles facials i ulleres estanques al Cabildo de Tenerife i a la conselleria de Sanitat del Govern de Canàries.

Arran de l'incendi de l'illa de Tenerife, que va començar el 15 d'agost i que ha afectat ja més de 14.600 hectàrees repartides en 12 municipis, l'hospital Clínic Barcelona ha coordinat l'enviament de material per ajudar a la població de l'illa.

L'enviament s'ha organitzat juntament amb el Consorci hospitalari de Vic, l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, el Consorci Sanitari de Terrassa i l'Hospital del Mar - Parc de Salut Mar, amb col·laboració de la companyia aèria Vueling Airlines. L'equipament inclou 78.270 mascaretes FFP2, 61.149 de FFP3, 13.362 unitats d'ulleres estanques i 4.922 pantalles de protecció facial. El material serà entregat al Cabildo de Tenerife i a la conselleria de Sanitat del Govern de Canàries.

Segons informació de la Direcció General d'Emergències, el fum generat per l'incendi forestal i la cendra precipitada fa que l'índex de qualitat de l'aire a diversos municipis sigui desfavorable i, per això, el govern canari recomana a la població evitar sortir a l'exterior o utilitzar mascaretes per protegir-se, especialment població vulnerable per afeccions respiratòries i infants.

Moment en què s'embarquen les caixes amb el material sanitari
Caixes amb material sanitari preparades per marxar a de l'Hospital Sant Jaume de Manlleu