← Altres notícies

Tota l'activitat del CHV, a la Memòria corporativa 2022

Ja està disponible la Memòria 2022 del Consorci Hospitalari de Vic, a través de la qual podeu consultar de forma interactiva les principals dades d'activitat i els fets destacats del darrer any a nivell assistencial, de responsabilitat social i de coneixement.

El 2022 va ser un any per tornar a pensar en clau de futur i sembrar les llavors que faran evolucionar la nostra organització. Els resultats d'activitat -tant quirúrgica, com de consultes externes i proves complementàries- van estar per sobre de les expectatives, ens vam reactivar per mantenir un sistema sanitari capaç d'atendre les necessitats de salut i socials, de present i de futur.

A més, va ser un any també de grans avenços a nivell institucional i de territori. Amb l'impuls de l'aliança estratègica entre el Consorci Hospitalari de Vic i la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic s'avança cap a la progressiva integració de l'estructura organitzativa, clínica, de serveis i funcional en un únic model de funcionament compartit. Tot plegat, amb la mirada posada en les persones que atenem, per millorar encara més la seva salut i benestar.

L'exercici va començar amb el desenvolupament del Pla Estratègic 2023-2026, l'inici d'un intens procés de treball i participatiu per avançar plegats cap a un model sanitari i social a Osona.

En la nostra Memòria d'activitat i balanç social us mostrem tot el que som i el que aportem a la societat a nivell assistencial, de coneixement i de responsabilitat social. I com sempre, de manera innovadora, però també útil, amena i 100% accessible.

Esperem que hi trobeu tot allò que pugui ser del vostre interès.

Memòria d’activitat i balanç social 2022 del CHV