← Altres notícies

El CHV acollirà la VII Jornada d'Innovació de l'Aliança Estratègica C-17

Sota el lema 'Sumem per al ciutadà i per al professional', els centres que formem l'Aliança Estratègica d'Atenció Especialitzada C-17 organitzem una nova edició de la jornada anual en la qual compartim els avenços i les propostes del model col·laboratiu assistencial que estem desplegant.

La VII Jornada d'Innovació de l'Aliança Estratègica C-17 tindrà lloc el proper 10 de novembre a l'Hospital Universitari de Vic. Enguany, es presentaran els avenços en els processos assistencials compartits.

Mitjançant aquesta aliança, ens orientem al ciutadà per oferir l'atenció més adequada en el servei més idoni. Sumem coneixement, recursos humans i tecnològics, cercant eficiències i aprofitant el potencial de treballar plegats.

En el marc de la Jornada es lliuraran els premis ROCHE Farma als projectes d'innovació que contribuiran a assolir els reptes de l'Aliança.

La sessió es podrà seguir en línia. 

Convocatòria 2023 dels Premis d'Innovació Aliança C-17-Roche

Tots els professionals que formin part de l'Aliança C-17 (Consorci Hospitalari de Vic, Hospital Clínic de Barcelona, Hospital de Granollers, Hospital de Sant Celoni i Hospital de Mollet) i que participin en el desenvolupament d'un projecte d'innovació organitzativa o assistencial, ja poden presentar la seva sol·licitud per participar en la Convocatòria 2023 dels Premis Innovació C-17- Roche. La data límit per a la presentació de projectes és el 29 d'octubre. Els premis estan dotats en 25.000 €.

L'Aliança Estratègica C-17

L'any 2015 es va subscriure el conveni marc de col·laboració entre l'Hospital Clínic de Barcelona, el Consorci Hospitalari de Vic, la Fundació Sanitària Mollet, la Fundació Asil Hospital de Granollers i la Fundació Hospital de Sant Celoni amb l'objectiu d'establir una aliança estratègica en matèria de gestió assistencial de la salut.

El conveni compta amb el suport institucional del Servei Català de la Salut, que en el seu Pla d'acció integra una línia dedicada a alinear les organitzacions als objectius del sistema sanitari, amb el foment d'aliances estratègiques que assegurin una visió territorial de conjunt i l'escalabilitat en la prestació de serveis sanitaris.