← Altres notícies

Segona posició del servei de Cirurgia al Trauma Team Challenge del congrés català de l’especialitat

Professionals del servei de Cirurgia del CHV han participat aquest mes d'octubre al Trauma Team Challenge de la 14a edició del Congrés de la Societat Catalana de Cirurgia sobre l'atenció a pacients politraumàtics.

El Trauma Team Challenge és una competició que va posar a prova les habilitats dels professionals presents en l'atenció a pacients politraumàtics. L'equip de Cirurgia del CHV, format per Judit Hermoso i Noemí Montes i les residents Sara Fernández, de cinquè any, i Rebeca Navarro, de primer, van assolir una meritòria segona posició. El primer lloc va ser per al Parc Taulí i el tercer per Can Ruti.

La competició va consistir en una simulació d'un cas prèviament preparat, on un equip de quatre professionals va haver d'atendre un pacient politraumàtic, identificar les seves lesions i proporcionar el tractament més adequat en només 15 minuts. Les actuacions van ser gravades en vídeo i avaluades per un jurat format per professionals experts en pacients politraumàtics.

Aquest premi destaca l'alt nivell que caracteritza el nostre equip en l'atenció als pacients politraumàtics.

A més, en el marc del congrés, l'equip de Cirurgia també va participar-hi en qualitat de ponent, moderador i presentant treballs clínics.