← Altres notícies

Vine a conèixer els espais i el funcionament del nou edifici de Laboratori Clínic i Anatomia Patològica

T'has preguntat mai el procés que segueix una biòpsia? O com s'identifica el tipus de bacteris causant d'una infecció? Amb motiu de la inauguració de les noves instal·lacions, t'obrim les portes dels serveis de Laboratori i Anatomia Patològica. Una oportunitat única perquè puguis conèixer, en primera persona, com treballem

Et convidem a la jornada de portes obertes que tindrà lloc el dia 9 de novembre a les noves instal·lacions. Serà una visita guiada d'uns 45 minuts a través de la qual ens explicaran els diferents processos que se segueixen als laboratoris per analitzar les diferents mostres biològiques del cos humà, que són clau per al diagnòstic, pronòstic, tractament i prevenció de malalties.

A través d'aquest formulari, pots apuntar-te als horaris que prefereixis:

  • De 15.30 a 16.30 h
  • De 16.30 h a 17.30 h
  • De 17.30 h a 18.30 h

Accedeix al formulari d’inscripció

Espais més moderns, confortables i funcionals

La setantena de professionals de Laboratori Clínic i Anatomia Patològica ja disposen d'uns espais de treball molt més moderns, confortables i funcionals, adaptats als requeriments de la seva feina. Els dos serveis treballen de forma independent però coordinada per aprofitar les sinèrgies, amb àrees específiques per a cada servei i espais comuns com vestuaris, lavabos, zones de descans o magatzems.

La seguretat del professionals i també la dels pacients, amb la traçabilitat de les mostres, són algunes de les principals millores de les nova infraestructura. També ho és la constant renovació i modernització dels sistemes tecnològics i equipaments. Vols saber què més hem guanyat? Vine a les portes obertes i t'ho expliquem en prímicia!