← Altres notícies

Relleu a la direcció tècnica del centre de dia Josep Roqué de Manlleu

Sílvia Vila és la nova directora tècnica de centre de dia Josep Roqué de Manlleu en substitució de Laia Galobardes.

Sílvia Vila és psicòloga i compta amb una llarga trajectòria en l'àmbit dels centres d'atenció a la dependència. Des del 2010 ha treballat en tasques assistencials i de gestió en els diferents centres de dia de la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic. Des de 2013, treballa al SAIAR de Folgueroles i des del 2017 n’és la directora tècnica, responsabilitat que encara mantindrà.

El centre Josep Roqué i Castell és un centre d'acolliment diürn que ofereix atenció individualitzada i integral tant per a persones amb baixa dependència com per a persones amb diferents graus de dependència i/o de demència, amb l'objectiu de millorar la seva qualitat de vida. L'equip de professionals que té cura dels usuaris duu a terme un programa d'atenció orientat a mantenir les seves capacitats i habilitats, oferint alhora suport i formació a les seves famílies. El centre és propietat de la Fundació Hospital Sant Jaume de Manlleu, qui en té encomanada la gestió al Consorci Hospitalari de Vic.

Gràcies Laia

Laia Galobardes ha estat la directora tècnica del centre de dia Josep Roqué de Manlleu des de l'octubre de 2022. Actualment, està al capdavant de la residència i centre de dia d'El Nadal de Vic.

Des de la Direcció volem agrair a la Laia la feina al capdavant del centre de dia Josep Roqué i desitjar-li encerts en la nova etapa.