← Altres notícies

Mariano Gastón Rinaudo és el nou cap de servei de la Unitat de Cures Intensives del CHV

Procedent de la Clínica Nostra Senyora del Remei de Barcelona, el Dr. Mariano Gastón Rinaudo s'ha incorporat al Consorci Hospitalari de Vic aquest mes de novembre per encapçalar la Unitat de Cures Intensives.

Rinaudo (1977) és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Nacional de Cuyo - Hospital Español de Mendoza i especialitzat en Medicina Intensiva i Medicina Interna per la mateixa universitat argentina, títols dels quals va obtenir la homologació a Catalunya el 2016. Ha exercit com a metge adjunt des de l'any 2006 i ha treballat en diversos centres sanitaris, primer, a l'Argentina, i des del 2013, a Catalunya.

A Barcelona, ha format com a metge adjunt o de guàrdia de l'equip de les Unitats de Cures Intensives de l'Hospital Universitari Sagrat Cor, l'Hospital El Pilar Sant Jordi Quirón Salud, l'Hospital Sant Joan de Déu, l'Hospital Delfos, l'Hospital Clínic i, finalment, ha exercit de cap de servei d'UCI a la Clínica Nostra Senyora del Remei des del 2017.

Amb una sòlida formació clínica, el Dr. Mariano Gastón Rinaudo té un Màster en Medicina Intensiva i Emergència i un Màster en Metodologia d'Investigació Clínica per la Universitat de Barcelona (UB). A més, atresora una llarga i contrastada experiència en docència i recerca. Va ser membre de l'equip d'investigació IDIBAPS de Barcelona, en concret del grup que investiga sobre malalties respiratòries infeccioses en malalts crítics i càncer de pulmó. Ha col·laborat també en nombroses publicacions científiques i en accions de divulgació en congressos rellevants.

A la Universitat de Barcelona, va obtenir el títol de Doctor en Medicina per l'estudi: "Adquisición de microorganismos multiresistentes en pacientes immunodeprimidos en UCI".

En l'àmbit de la docència, des del 2011 és professor associat i tutor de projectes del Màster en Medicina Intensiva i Emergència de la UB, i instructor en simulació sobre suport vital bàsic per a malalts crítics.

Des de la Direcció, en nom de totes i tots els que formem part del Consorci Hospitalari de Vic, donem la benvinguda al Dr. Rinaudo i li desitgem molt encert en la seva nova responsabilitat.

Moltes gràcies, Dr. Lopera

Així mateix, volem agrair al Dr. José Luis Lopera tot el seu treball, dedicació i implicació al llarg d'aquests anys de pertinença al Consorci Hospitalari de Vic i li desitgem molta sort en el seu nou camí professional.