← Altres notícies

L'Hospital General de Vic retorna al Top 20 dels millors hospitals de l'Estat

L'HGV ha estat reconegut amb el premi Hospitals Top 20 a la millor gestió hospitalària global en la categoria de Grans Hospitals Generals. El programa Hospitals Top 20 publica cada any la classificació dels 20 millors hospitals públics i dels 6 millors centres privats de l’Estat, a partir d'un anàlisi d'indicadors que en mesuren l'eficiència, la qualitat, la pràctica assistencial o la gestió.

En l’edició 2012 del certamen hi han concorregut 166 hospitals: 132 del Sistema Nacional de Salut i 34 de privats.

L’entrega de premis als millors hospitals del 2012 va tenir lloc ahir, 21 de novembre, a Madrid, en un acte en què el Consorci Hospitalari de Vic va estar representat per una delegació encapçalada pel director Assistencial, Rafael Toribio. És la sisena vegada que el CHV aconsegueix estar en el rànquing de millors hospitals de l’Estat des que es va començar a publicar aquesta classificació, l’any 2000.

Millor atenció al pacient crític
L’Hospital General de Vic també ha estat reconegut en els premis Hospitals Top 20 com a millor centre en l’especialitat d’Atenció al Pacient Crític. Un apartat en el que competien 71 centres hospitalaris de tot l’Estat i que avalua els resultats amb pacients que han patit una situació crítica i que han requerit ingrés a la Unitat de Cures Intensives (UCI), des d’un enfocament de procés hospitalari integral (mortalitat, funcionament del centre, atenció als pacients).