← Altres notícies

| Vadecor

Gràcies voluntaris i voluntàries de Manlleu!

L’Hospital Sant Jaume de Manlleu, la residència Aura i el centre de dia Josep Roqué i Castell han celebrat aquesta setmana la Jornada del Voluntariat per agrair la gran tasca d’aquest col·lectiu.

Els voluntaris són un col·lectiu de suport fonamental per complementar la tasca que realitza el nostre equip de professionals i millorar el benestar i la qualitat de vida de les persones que atenem. Amb motiu del Dia Internacional del Voluntariat, des de Consorci Hospitalari de Vic i Fundació Hospital Sant Jaume de Manlleu s’ha organitzat un acte a la sala d’actes de l’HSJM per agrair i treballar amb el col·lectiu de voluntaris.

En la sessió d’enguany, hi han participat una quinzena de voluntaris i 5 professionals dels nostres centres amb la intenció de fer propostes noves i valorar la tasca que fan. Durant la dinàmica van treballar aspectes com la cohesió de grup i van debatre sobre els punts febles i les fortaleses del voluntariat en els nostres centres. Un exercici molt positiu, ja que van sortir noves propostes i projectes a treballar.

Aquest any vinent es preveu potenciar l’obertura dels centres per organitzar més sortides al municipi. Des del centre de dia ja s’estan impulsant aquest tipus d’activitats amb la comunitat i es preveu fer-ho també des de la residència, com fer alguna sortida a la biblioteca o poder reprendre les passejades pel mercat.

De fet, fer-nos més presents en la comunitat i en la vida cultural i social del territori forma part del Repte 6 del Pla Estratègic 2023-2026 del CHV-FHSC-SAS per esdevenir un motor d’Osona.

Aquest dimecres 13 de desembre també es duu a terme una sessió formativa a centre de dia per a treballadors on podran assistir també els voluntaris que ho desitgin per treballar "Eines de comunicació amb persones amb demència a través de la tècnica de validació".

I com a tancament final, però no menys important, els voluntaris van poder gaudir i rebre l'agraïment dels residents dels 3 centres amb els quals col·laboren, a través d'uns vídeos molt sincers i emotius. No podem deixar de valorar la tasca tan rellevant que fan.

Moltes gràcies, voluntaris i voluntàries!