← Altres notícies

Participem al Mobile World Congress 2024

Una representació de professionals del Consorci Hospitalari de Vic i de la Fundació Hospital de la Santa Creu participen del 26 al 29 de febrer a l’edició 2024 del Mobile World Congress (MWC) celebrada a Barcelona.

L'edició d’enguany del MWC ha estat marcada per la irrupció de la intel·ligència artificial aplicada en diferents sectors, un dels més rellevants el de Salut.

Des de l'Oficina Tècnica de Projectes i l'àrea d'Innovació del CHV-FHSC s'ha participat en diferents activitats organitzades al MWC per part de l'ecosistema d'innovació de salut català.

Des de la xarxa iNexes del Consorci Salut i Social de Catalunya (CSC) es va organitzar una jornada pels diferents hospitals per tal de poder conèixer i accedir el 4YFN del Mobile i poder realitzar un conjunt de sessions amb diferents start-up del sector de salut. Tot plegat, amb l’objectiu d’intercanviar coneixements i solucions i buscar sinèrgies de col·laboració que siguin d'interès per a CHV-FHSC.

Addicionalment, diferents àrees d'innovació d'hospitals de Catalunyavan mostrar l'estructura de les seves àrees i el seu model d'innovació per poder difondre i implementar la innovació en les seves entitats.

Des de la Unió Catalana d'Hospitals (UCH) es va organitzar una ponència en el "Catalonia Health Innovation Ecosystem Pavilion" per poder explicar diferents solucions de transformació digital en el sector de Salut. El CHV hi va assistir presentant el plantejament i el cronograma del projecte transformador "PT-152023-UCH Sistema d'integració assistencial efectiva amb suport per l'elecció i gestió dels recursos".