← Altres notícies

El CHV ret un sentit homenatge a la trajectòria dels seus professionals

La Sala d'actes de l'Hospital General de Vic ha acollit, aquest dimarts 5 de febrer, un acte en reconeixement a 47 dels seus professionals que, al llarg de l'any 2012, s'han jubilat o han complert 25 anys de vinculació al Consorci Hospitalari de Vic.

Acompanyats per desenes de familiars i companys, una representació del CHV ha entregat en mà el guardó a la trajectòria professional a 13 jubilats i jubilades, un diploma en agraïment a la seva contribució durant un quart de segle a 24 professionals, i s'ha llegit el nom d'uns altres 10 companys que no han pogut ser presents.

En el decurs de l'acte, l'extècnica de Farmàcia Rosa Vergés, en representació del personal recent jubilat, ha llegit un emotiu discurs en què ha repassat la història, pròpia i col·lectiva, del Consorci al llarg de les últimes dècades.

El d'enguany és el primer acte d'aquestes característiques que organitza el CHV. Un acte que vol ser un reconeixement públic a tots aquells que, independentment del seu lloc de treball, funcions o empresa a la que pertanyin, han contribuït durant bona part de la seva carrera professional a la tasca de servei públic que duu a terme el Consorci Hospitalari de Vic.