← Altres notícies

83 professionals jubilats i veterans reben un homenatge a la seva trajectòria

L'Hospital General de Vic ha acollit l'acte que el Consorci Hospitalari de Vic organitza anualment per retre homenatge a la trajectòria dels seus professionals que, en el decurs de l'any, s'han jubilat o han complert 25 anys de vinculació a l'entitat.

Entre els aplaudiments de companys i familiars, una representació del CHV ha entregat en mà el guardó a la trajectòria als 10 professionals de l’entitat que es van jubilar l’any 2013, i un diploma en agraïment a la seva contribució a uns altres 73 professionals que han complert un quart de segle al servei de la institució.

"Amb aquest acte volem mostrar un reconeixement públic i un agraïment sincer a tots aquells que, independentment del vostre lloc de treball, funcions o empresa a la que pertanyeu, heu contribuït durant bona part de la vostra carrera professional a la tasca de servei públic que duu a terme el Consorci Hospitalari de Vic", ha expressat el director general, el Dr. Antoni Anglada.

En el decurs de l'acte, el doctor Manuel Porta, cap de la Unitat d’Endocrinologia fins a la seva recent jubilació, ha pronunciat un sentit discurs rememorant els molts anys i vivències que, tant ell com la resta dels presents, han compartit formant part del CHV. Una fotografia de grup amb tots els guardonats a les escales de l’Hospital General de Vic ha posat el colofó a la jornada.