← Altres notícies

Verònica Artero és la nova cap de Pressupost i Control de Gestió

Des d'aquest mes de maig, la financera Verònica Artero és la nova cap de Pressupost i Control de Gestió, en substitució de Rubén Espejo.

Aquest càrrec, que depèn de la Direcció Econòmica i Financera, es responsabilitza de tots els sistemes d'informació interns de dades econòmiques, relacionant els costos i els ingressos amb l'activitat. Forma part de Serveis Auxiliars a la Sanitat (SAS) i desenvolupa la seva activitat tant per aquesta empresa com per al Consorci Hospitalari de Vic, la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic, la Fundació Hospital Sant Jaume de Manlleu.

Verònica Artero és financera amb més de 18 anys d'experiència en el sector salut a l'àmbit econòmic financer. La seva formació tècnica, coneixements i experiència l'han portat a tenir un alt nivell d'expertesa en gestió i planificació de projectes en l'àmbit públic.

Durant els darrers anys ha ocupat posicions directives i ha estat membre dels consells d'administració de dues entitats públiques, participant en les decisions estratègiques de les entitats. Alhora, els darrers dos anys ha estat membre de la Comissió Tècnica de la Central de Balanços com a representant del Servei Català de la Salut.

És diplomada en Ciències Empresarials, llicenciada en Investigació i tècniques de mercat i compta amb un postgrau en Direcció comptable i control de gestió i un Màster executiu en Direcció financera.

Rebi la més cordial enhorabona i des de la Direcció li desitgem molts encerts en la seva nova responsabilitat.

Gràcies, Rubén

Amb aquestes breus línies també volem agrair a Rubén Espejo tot el seu treball, dedicació i implicació durant tots aquests temps a les nostres institucions.