← Altres notícies

Jornada de portes obertes per a futurs especialistes en Medicina (MIR) i Infermeria (IIR)

El proper dijous 27 de març, a les 11:45 h, al Consorci Hospitalari de Vic celebrem una jornada de portes obertes dirigida als futurs residents (MIR i LLIR) i als estudiants de Medicina. Us mostrarem qui som, com treballem i com tenim organitzada la docència; i podreu conèixer els serveis i tutors de cada especialitat, els itineraris docents, les rotacions externes i, sobretot, coneixereu altres residents que us donaran informació de primera mà.

Durant la jornada, podreu conèixer les unitats docents de Medicina Interna, Geriatria, Psiquiatria i Salut Mental, Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, així com les unitats docents multiprofessionals d'Obstetrícia i Ginecologia i de Medicina Familiar i Comunitària. Tot, de la mà dels tutors i residents de cada especialitat.

L'acollida als participants es farà a la Sala d'actes de l'Hospital General de Vic (c/ Francesc Pla 'El Vigatà', núm. 1. Vic).

A més, desprès de la presentació, els residents de Medicina Familiar i Comunitària podreu anar als Centres d'Atenció Primària de la unitat docent per conèixer de prop el lloc on us formareu.

I si hi esteu interessats, el mateix dia 27 de març, a les 15:00 h, podeu assistir a la I Jornada Científica de Residents que es farà a la Sala d'actes de l'Hospital General de Vic, i en què cada unitat docent presentarà un dels treballs de recerca que ha desenvolupat durant l’últim any.

Us hi esperem!!!