← Altres notícies

Vic acollirà el congrés d'innovació en envelliment actiu INNO4AGEING2013

De la mà de la Fundació d’Osona per a la Recerca i l’Educació Sanitàries (FORES) i del Parc de Salut, la ciutat de Vic acollirà, els propers 12 i 13 de desembre, la segona edició de l’INNO4AGEING, un congrés amb visió internacional dedicat a la innovació en l’àmbit de l’envelliment actiu.

El congrés, que es realitzarà íntegrament en llengua anglesa, té com a principal objectiu afavorir les sinèrgies entre actors catalans i europeus compromesos amb l'envelliment actiu i, alhora, maximitzar les oportunitats d'innovar en aquest camp i oferir solucions al mercat amb R D i de valor afegit. En aquesta línia, l’Inno4ageing compta amb el recolzament d’agents locals, regionals, nacionals i internacionals de referència en els àmbits de la salut i la innovació.

L’Inno4ageing està impulsat per la Xarxa d’Innovació en Salut de Catalunya (XISCAT) i es planteja com un punt de trobada per al networking, a través del qual fer contactes per iniciar nous projectes o identificar nous partners. La primera edició es va celebrar l’any passat a Vilanova i la Geltrú i, enguany, comptarà amb la col·laboració i suport d’institucions de rellevància a Osona, en especial del Consorci Hospitalari de Vic, de la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic i de la Universitat de Vic, seu del congrés.

Per a més informació:
www.parcdesalut.com/inno4ageing2013
- Vegeu adjunt el Programa del congrés