← Altres notícies

El9TV i Osona Contra el Càncer presenten la Marató per la nova Àrea d'Oncologia

Una telemarató solidària de quatre hores, organitzada per El 9 Televisió i Osona Contra el Càncer, serà el colofó final de la campanya de recollida de fons per a la nova Àrea d’Oncologia de l'Hospital Universitari de Vic.

Les dues entitats, acompanyades per representants del Consorci Hospitalari de Vic, han presentat l'esdeveniment en una roda de premsa conjunta a l'Hospital durant la qual han valorat els resultats globals de la campanya.

Actualment, i a falta de dos mesos per aquest "gran acte" final, l'associació que presideix Montserrat Freixer ha aconseguit reunir més del 80% dels 780.000 euros que aporta al finançament de la nova Àrea d'Oncologia, gràcies a una macro campanya que ha aconseguit mobilitzar la comarca d'Osona amb multitud d'activitats i iniciatives per recollir donatius.

La Marató tindrà lloc dissabte 8 de novembre, a la Sala Maideu de l'Atlàntida de Vic, coincidint amb la celebració del 10è aniversari del canal. "Amb aquest programa de quatre hores, que emetran en directe El9TV i El9FM, volem posar el nostre granet de sorra en aquesta gran campanya a la que hem donat suport des que va començar el febrer passat", ha explicat Jordi Molet, director general d'El 9.