← Altres notícies

8-N: arriba la telemarató per l'Àrea d'Oncologia

El 9 Televisió i Osona contra el Càncer organitzen, aquest dissabte 8 de novembre, una telemarató des del teatre L'Atlàntida de Vic per recaptar fons per a l’Àrea d'Oncologia de l'Hospital Universitari de Vic. Seran quatre hores de televisió en directe amb entrevistes a professionals, voluntaris i persones afectades, a més de desenes d'actuacions d'artistes osonencs que s'han sumat de manera desinteressada a la causa.

La Telemarató arrencarà a les 18:00 h i suposa el colofó final a la campanya de recollida de fons que ha dut a terme OCC durant l’últim any i mig. La fita: recollir els diners que falten per arribar als 780.000 euros que, en total, Osona contra el Càncer aporta a la construcció i equipament de la nova Àrea d’Oncologia.

Durant les quatre hores de programa s'alternarà l'escenari de la Sala Joaquim Maideu de L'Atlàntida amb els estudis d'El 9 TV, a la plaça de la Catedral de Vic, on hi haurà la recepció de trucades per a tothom qui vulgui col·laborar. La gala també es podrà seguir en directe des del mateix teatre. Amb aquesta marató El9TV també celebrarà el seu desè aniversari.

Entretenir i divulgar
La part artística de la marató anirà a càrrec de músics com Pep Poblet, Jordi Gas, Quim Vila, Pep Sala, Coloma Beltran o els Timbalers i Grallers de la Ciutat de Vic, entre d’altres. També hi haurà l’humor del monologuista Xevi Font o la màgia del Mag Pota. Les actuacions s’alternaran amb entrevistes a testimonis, usuaris de la nova Àrea, voluntaris d’OCC i metges especialistes, així com amb vídeos divulgatius i missatges de suport a la marató de diferents personatges coneguts de dins i fora de la comarca.