← Altres notícies

La Dra. Montserrat Vendrell inaugura el Curs acadèmic del Consorci Hospitalari de Vic

La directora general de BioCat i del Parc Científic de Barcelona pronunciarà la conferència inaugural sota el títol: "La innovació en biomedicina: una tasca compartida". El Curs acadèmic 2014-2015 serà el primer que es desenvoluparà sota el nou estatus d'Hospital Universitari.

La directora general de BioCat i del Parc Científic de Barcelona, Dra. Montserrat Vendrell, serà l'encarregada d'inaugurar, aquest dijous 2 d'octubre, el Curs acadèmic 2014-2015 del Consorci Hospitalari de Vic amb la conferència magistral "La innovació en biomedicina: una tasca compartida".

La Dra. Vendrell és un dels principals referents a Catalunya i a l’Estat en l’àmbit de la innovació mèdica. Una ponent d’altíssim nivell per a una sessió inaugural que tindrà lloc a les 13:00 h, a la Sala d'actes de l'Hospital Universitari de Vic.

El Curs acadèmic 2014-2015 serà el primer que es desenvoluparà íntegrament sota el nou estatus d'Hospital Universitari, que busca reforçar i potenciar els vessants docent, de recerca i d’innovació, a través d’una major col·laboració entre l’àmbit assistencial i l’universitari. Per això, a més del Consorci Hospitalari de Vic, l’acte inaugural comptarà també amb la presència de representants i professionals de la Fundació Hospital de la Santa Creu, la Universitat de Vic, l’Ajuntament de Vic i el Servei Català de la Salut.

Al final de l’acte, es lliuraran els reconeixements anuals del Consorci Hospitalari de Vic a les ‘Millors publicacions’ i a la ‘Millor comunicació’ realitzades pels professionals durant l’any 2013.

La veu de la innovació

Montserrat Vendrell (Barcelona, 1964) és alhora directora general de BioCat (des del 2007) i del Parc Científic de Barcelona (des del 2014). Creada el 2006 per la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona, BioCat és l’organització que coordina i promou el sector de les biociències a Catalunya. El seu objectiu és promoure el desenvolupament d’empreses biotecnològiques, biomèdiques i de tecnologies mèdiques, centres d’investigació, universitats i hospitals i contribuir a dinamitzar les seves iniciatives.

El Parc Científic de Barcelona concentra centres de recerca, empreses i plataformes tecnològiques en un gran edifici de 80.000 m2, amb més de 2.000 professionals, i té com a  missió fomentar l’emprenedoria i la difusió de la ciència, amb l’objectiu de maximitzar l’impacte de la recerca en la societat.