← Altres notícies

16 residents completen la seva formació com a especialistes al CHV

Després de passar entre 2 i 5 anys de formació, segons la seva especialitat, un total de 16 residents formats al Consorci Hospitalari de Vic finalitzen aquest 2014 (la majoria, el proper 21 de maig) el període docent per convertir-se en professionals acreditats en les seves respectives especialitats.

Aquest migdia s’ha celebrat a l’Hospital General de Vic un acte per donar-los un merescut comiat i per reconèixer la tasca realitzada tant per aquests residents com pels seus tutors i per les desenes de professionals que, al llarg d’aquests anys, han participat en la seva formació en el marc del projecte docent que duu a terme el CHV.

En concret, finalitzen la seva formació dos metges de Medicina Interna, dos cirurgians generals i de l’aparell digestiu i una cirurgiana ortopèdica i traumatòloga (especialitats que requereixen 5 anys de formació); una ginecòloga, un psiquiatra i un farmacèutic especialista en anàlisis clíniques (especialitats de 4 anys); i una infermera  llevadora (especialitat de 2 anys). Així mateix, també completen la seva residència 7 especialistes en Medicina Familiar i Comunitària de la Unitat Docent de la Catalunya Central que s’han format en col•laboració entre el Consorci Hospitalari de Vic i els centres d’atenció primària de l’ICS a Manlleu (5) i a Santa Eugènia de Berga (2).

Durant l'acte, s'ha homenatjat un per un a cada resident, a qui els seus directors i tutors respectius han dedicat unes paraules sobre aquests anys d’aprenentatge que han passat al CHV i per encoratjar-los en aquesta nova etapa professional que comencen.